Ensimmäinen kirjoitus, armahtakaa.

Tässä oloissa istuessani en voi olla miettimättä tuota mystistä, jopa eeppistä kieltä nimeltä _RUOTSI_. En suinkaan siksi, että olisin syvästi tämän kielen pauloissa tai sen kannustaja, ehen. Olen vastaan, syvästi ja verisesti.

Itse en ymmärrä tätä taikureiden kieltä alkuunkaan, joten kommunikoin naapurimaamme alkuasukkaiden kanssa lähes 100%:sti käsimerkein ja naamanielein. Tämä on hyvin mieluisaa. Pidän sitä hetkellisenä paluuna luolamiesaikoihin ja pienissä annoksissa tämä onkin hyvin nautittavaa. Ongelmia ilmenee kuitenkin valittömästi jos allekirjoittaneelta kysytty kysymys on retorisen -tai kyllä/ei kysymyksen sijaan oikeasti syvempää aivotyötä vaativa poliittinen puolenvalinta. 

Onneksi en ole saanut ristikseni tämän kansallisuuden omaavia sukulaisia tai edes ystäviä(johtuen mahdollisesti verbaalisesta berliininmuurista), joten elooni kieli 3:n kruunun ei ole päässyt vaikuttamaan. Tästä olen kiitollinen.

Tämän kirjoituksen tarkoitus ei suinkaan ole sorsia rajanaapureitamme, vain ilmaista oman kankeuteni ylittää kielimuuri. 

Kiitän ja kumarran.